Thursday, June 19, 2014

Θέλετε να λάβετε μέρος στον Δομημένο Διάλογο;

Οι εθνικές διαβουλεύσεις του δομημένου Διαλόγου λαμβάνουν γίνονται δύο φορές το χρόνο και διοργανώνονται από την Εθνική Ομάδα Εργασίας σε καθεμία από τις 28 χώρες που είναι μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στην Κύπρο διοργανώνονται από το Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου.

Οι εθνικές ομάδες εργασίας οργανώνουν  τις διαβουλεύσεις με τρόπους που είναι σχετικές με τις χώρες τους και τις δομές της νεολαίας που υπάρχουν σε αυτές. Μπορούν επίσης να αποφασίσουν πότε θα κάνουν  τις διαβουλεύσεις μέσα στα πλαίσια του συνολικού  ευρωπαϊκού χρονοδιαγράμματος.

 Λόγω αυτών των εθνικών διαφορών στην δομή της νεολαίας της κάθε χώρας , αν θέλετε να λάβετε μέρος στη διαδικασία του δομημένου διαλόγου, θα πρέπει να έρθετε σε επαφή με την Εθνική Ομάδα Εργασίας στη χώρα σας και να ζητήσετε λεπτομέρειες σχετικά με την επόμενη διαβούλευση. Οι ενδιαφερόμενοι νέοι στην Κύπρο μπορούν να επικοινωνήσουν με το Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου  μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τηλεφωνικάστο 22878316.


Αν έχετε προβλήματα να έρθετε σε επαφή με την Εθνική Ομάδα Εργασίας της Κύπρου , μη διστάσετε να μας ενημερώσετε μέσω του ηλεκτρονικού έντυπου "Κάντε μια Ερώτηση"

No comments:

Post a Comment